Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Listerine Mondwater Total Care Sensitive 500ml

LISTERINE® TOTAL CARE SENSITIVE

Algemene bescherming voor gevoelige tanden.

**NIEUW** TOTAL CARE SENSITIVE :

LISTERINE® Total Care Sensitive is de nieuwste variant in het LISTERINE®-assortiment. LISTERINE®Total Care Sensitive bevat geen alcohol en heeft hierdoor een minder intense smaak, ideaal voor de gevoelige tanden.

Wanneer LISTERINE® TOTAL CARE SENSITIVE twee keer per dag gebruikt wordt, bestrijdt het de vele oorzaken van gevoelige tanden en verbetert het de mondhygiëne:

Bouwt een bescherming op tegen de pijnlijke reactie op warm, koud, zoet en zuur.

Helpt bacteriën bestrijden: helpt tot 97% van de bacteriën te bestrijden die na het tandenpoetsen achterblijven in de mond.

Helpt tandplak verminderen: vermindert tot 70% meer tandplak dan tandenpoetsen alleen.

Zorgt voor een frisse adem: biedt langdurige bescherming tegen een slechte adem.

Houdt het tandvlees gezond: voorkomt teruggetrokken tandvlees en beschermt zo tegen blootliggende tandhalzen.

Versterkt de tanden: de toegevoegde fluoride versterkt het tandglazuur en maakt het resistenter tegen gaatjes.

LISTERINE® Total Care Sensitive is geschikt voor mensen die af en toe last hebben van gevoelige tanden. Voor mensen met zeer gevoelige tanden die regelmatig pijn ondervinden, is er ook LISTERINE®PROFESSIONAL Sensitivity Therapy voor een effectieve en langdurige pijnverlichting, al na enkele dagen. LISTERINE® PROFESSIONAL Sensitivity Therapy is het eerste product in de professional range van LISTERINE® en specifiek ontwikkeld voor mensen met ernstige tandgevoeligheid. LISTERINE®PROFESSIONAL Sensitivity Therapy is enkel beschikbaar bij DA, Dio, de apotheek en online bij Tandartsplein.

Bekijk hier de video.

INGREDIËNTEN :

LISTERINE® Total Care Sensitive, een mondspoeling zonder alcohol op basis van de essentiële oliën thymol, eucalyptol, menthol en methylsalicylaat. 

€ 7,19 € 7,19 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.