Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!
Etos Folder

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie 300 ML

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie is een verzorgende wasemulsie die je dagelijks kunt gebruiken bij het wassen van je uitwendige intieme zone. Het geeft je uitwendige intieme zone de dagelijkse de bescherming die ze nodig heeft. De wasemulsie is verrijkt met melkzuur en een combinatie van herstellende bestanddelen en geeft een fris, verzorgd gevoel.

De voordelen

Klinisch bewezen mild 

Met verzorgend lactoserum 

Licht, discreet parfum 

Wanneer gebruiken?

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie kan dagelijks worden gebruikt in bad of onder de douche als milde zeep op de uitwendige delen van de vagina. In de handpalmen opschuimen, aanbrengen en dan goed afspoelen onder stromend water.

Lactacyd Verzorgende Wasemulsie is een milde wasemulsie die verzacht en ondersteunt. De zeep- en parfumvrije formule is verrijkt met natuurlijk melkzuur, verzachtend katoenextract en geeft een zacht en aangenaam gevoel. Dit product is speciaal aangepast aan de natuurlijke zuurgraad van de intieme zone, zodat jij je elke dag fris, verzorgd en beschermd voelt. Deze milde wasemulsie reinigt en werkt kalmerend voor de uitwendige intieme zone.

€ 5,69 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.