Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

L'OREAL KORIANDER STRENGTH POTION 125ML Botanicals

KORIANDER STRENGTH POTION 125ML

IDEAAL VOOR KWETSBAAR HAAR

Botanicals Strength Source Strength Potion combineert ons botanisch complex van soja en kokosolie met korianderzaad olie.

GEUR & TEXTUUR

Een elegante geur met lichte, frisse accenten. De geur opent met koriander, gevolgd door verkwikkende noten van peper en eucalyptus. Neem je haar mee op een aromatische reis! 

De textuur? Een zalige, melkachtige formule in een druppelflacon. Zacht voor kwetsbare lokken.

RESULTATEN

Botanicals Strength Source  Potion is een unieke leave-in treatment. Beschermt het haar tegen dagelijkse, schadelijke invloeden van buitenaf en versterkt de haarpunten. De geur is heerlijk verkwikkend en fris.

ONZE BELOFTES

Onze Strength Potion is vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen.

De fles is gemaakt van 100% gerecycled materiaal (verpakkingskleurstoffen uitgezonderd), en na gebruik net zo makkelijk te recyclen – doen dus!

BEAUTY TIPS

Breng een paar druppels van de Botanicals Strength Potion aan op de lengtes en de punten van vochtig of droog haar op elk moment van de dag om het haar te beschermen tegen dagelijkse schadelijke invloeden. Geniet van een verkwikkende, frisse geur. Niet uitspoelen.

€ 9,99 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.