Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Na het zetten van mijn eerste tattoo, werd ik naar huis gestuurd met het advies om voor de verzorging ervan vaseline of babycrème te gebruiken. Dat vond ik vreemd. Er waren geen producten verkrijgbaar speciaal voor de getatoeëerde huid. Je zou toch denken dat een tattoo een betere verzorging verdient dan met een product dat eigenlijk voor iets anders is bedoeld.

Ik bleek niet de enige die op zoek was naar professionele producten. Veel van mijn vrienden met tattoos bleken dezelfde ervaring te hebben.

Daarom heb is er Inkx ontwikkeld, een unieke verzorgingslijn voor de huid met tattoos.

In eerste instantie had ik alleen iets bedacht om de huid te reinigen en te beschermen voor meteen na het zetten van de tattoo, omdat de huid dan nog erg kwetsbaar is. Maar toen mijn huid helemaal was hersteld, kwam ik er achter dat mijn tattoo ook daarna nog verzorging nodig heeft. Ook zulke producten kon ik niet vinden. Dus heb ik nog twee producten ontwikkeld. Eentje voor de dagelijkse verzorging van mijn tattoo en ook nog een zonbescherming die kleurvervaging van mijn tattoo voorkomt.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.