Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Etos Ei­land­pleis­ter 8 x 10 cm

Etos Ei­land­pleis­ter 8 x 10 cm

Voor het afdekken van wonden. Absorberend wondkussen met lage verklevingskans

5 stuks

Altijd handig om in huis te hebben

Eenvoudig aan te brengen

Etos Eiland Pleisters 8 x 10 CM zijn ideaal voor het afdekken en beschermen van oppervlakkige (schaaf)wonden. Het absorberende wondkussen ligt als een eiland in de zachte non-woven pleisterstrip en sluit de wond rondom af. De speciale toplaag van het wondkussen vermindert het risico op verkleving met de wond. De per stuk en steriel verpakte pleisters zijn flexibel en comfortabel en geschikt voor de gevoelige huid.

Indicatie
Voor het afdekken van wonden.

Gebruik
Maak de wond en wondomgeving schoon en droog. Haal de pleister uit de verpakking en verwijder het schutpapier zonder het wondkussen aan te raken. Plaats het wondkussen over de wond en druk de randen goed aan. Controleer de wond regelmatig en vervang de pleister ten minste dagelijks. Niet gebruiken op wonden met veel wondvocht. In geval van huidirritaties de pleister verwijderen en het product niet verder gebruiken. Raadpleeg een arts als genezing uitblijft of irritaties aanhouden. Voor eenmalig gebruik. Vermijd direct zonlicht. Niet gebruiken indien de verpakking beschadigd is.

Bewaren
Koel en droog bewaren.

€ 3,65 € 2,74 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.