Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Durex Pleasure Ring 1st

DUREX PLEASURE RING | OPWINDENDE SEX DIE LANGER DUURT

Gebruik
Plaats de ring voorzichtig om de basis van de stijve penis voor een optimaal comfort. Gebruik dit product samen met Durex Play Pleasure Gels of Durex Play Massage 2-in-1 voor een nog meer plezierige ervaring. Durex Pleasure Ring kan met of zonder een Durex latexcondoom van natuurlijk rubber gebruikt worden. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door vóór gebruik van het product. De ring kan meerdere malen worden gebruikt (maximaal 6 keer). Gebruik de ring niet langer dan 30 minuten per keer. Wacht minstens 60 minuten voor een volgend gebruik en ga niet slapen met de ring om.

Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren en niet in direct zonlicht of in de buurt van bijtende chemische producten. Vermijd extreme koude of hitte. Langdurig gebruik kan leiden tot permanent letsel aan de penis. De Pleasure Ring kan zwangerschap niet voorkomen. Let op: Voorzichtig met het gebruik van scherpe voorwerpen om de doos te openen, dit kan de ring beschadigen. Dit is een verzegelde verpakking. Gebruik het product niet als de verpakking beschadigd is. 1 product binnenin. Buiten het bereik van kinderen houden. Dit product is uitsluitend bedoeld voor volwassenen.

De nieuwe Durex Pleasure Ring is ontworpen om je te helpen langer een stevige erectie te houden en om het genot voor beiden intenser te maken. De Pleasure Ring is superrekbaar en discreet en kan met of zonder standaard condoom gebruikt worden.

De Durex Pleasure Ring zorgt voor intensere, opwindende seks die langer duurt voor beide partners. Niet alleen houdt de erectie langer aan, maar is deze ook sterker en steviger. De pleasure ring is gemaakt van flexibel buigzaam materiaal, waardoor deze makkelijk om te doen is en je je strak kunt laten omhullen door de zachte rondingen. De ring kan tot zes keer herbruikt worden. Gebruik de ring iedere keer niet langer dan 30 minuten. De Durex Pleasure Ring is de ultieme tool om van goede seks, geweldige seks te maken!

vibrator

€ 7,99 € 5,99 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.