Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Dove Shower Pro Age 450 ml

Dove herintroduceerd speciaal voor vrouwen met een rijpere huid de vernieuwde Pro-age lijn. Een serie producten die speciaal is ontwikkeld voor deze nieuwe fase in het leven. Dove Pro Age douchecrème zorgt voor een stralende huid, zowel nu als later.

De douchecrème bevat NutriumMoisture technologie waardoor de huid optimaal gevoed en gehydrateerd wordt. Zo maak je je huid niet alleen schoon, maar wordt deze ook verwend door de rijke crème die je huid verzorgt en hydrateert.

Dove Pro Age is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. De rijke douchecrème hydrateert de huid effectief dankzij de milde formule. En dat merk je, want al na één keer douchen voelt de huid zachter aan. Zo ziet ook de rijpere huid er nog stralend uit! Laat leeftijd geen reden zijn om minder te stralen. Met Dove Pro Age ziet je huid er weer vitaal en verzorgd uit, zonder veel moeite.

De douchecréme zorgt voor een zachtere huid al na één keer douchen. Voel je weer jong en vitaal met de Dove Pro Age Douchecréme. Na het douchen kun je je huid nog extra verwennen door een bodylotion aan te brengen.

Dove Pro Age is dermatologisch getest en is daarmee ook geschikt voor de gevoelige huid.

EAN: 8717163762080

Meer DOVE 

€ 6,20 € 6,20 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.