Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Davitamon Magnesium Met Calcium + Vitamine D Tabletten 42 stuks

Davitamon Magnesium Met Calcium + Vitamine D Tabletten zijn ontwikkeld voor mensen die actief en vitaal willen blijven. Dit voedingssupplement bevat, naast magnesium, een combinatie van vitamines en mineralen die vaak samenwerken in het lichaam. Davitamon Magnesium Met Calcium + Vitamine D Tabletten geven geleidelijk vitamines en mineralen af gedurende de dag. Deze tabletten hebben een positieve werking op de spieren, het zenuwstelsel en het behoud van sterken botten.

Wettelijke benaming
Voedingssupplement met vitamines en mineralen

Gezondheidsinformatie
In het lichaam werken deze drie voedingsstoffen vaak samen, zeker als het gaat om de spieren en de botten.Zo dragen magnesium, calcium en vitamine D samen bij aan het behoud van sterke spieren.En voor het behoud van sterke botten is net alleen calcium belangrijk.Ook magnesium en vitamine D spelen een rol bij de botaanmaak.Calcium en magnesium hebben een gunstige invloed op de hartspier.Voor de prikkeloverdracht tussen zenuwcellen zijn calcium en magnesium eveneens belangrijk.

Samenstelling / ingrediënten
Ingrediënten: Mineralen, maltodextrine, vulstoffen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat, vitamines, kleurstof: titaandioxide, middellange keten triglyceriden, bevochtigingsmiddel: glycerol

Gebruik
Aanbevolen gebruik per dag • Volwassenen dagelijks 1 tablet. • De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. • Tablet in zijn geheel doorslikken. • Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Bewaren
Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge en donkere plaats bewaren. -Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

€ 12,35 € 6,18 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.