Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Davitamon Compleet Zwanger met Extra Foliumzuur en Vitamine D3 60 Tabletten

Davitamon Compleet Zwanger is een voedingssupplement speciaal afgestemd op de behoefte van je lichaam als aanstaande moeder. Davitamon Compleet Mama bevat extra foliumzuur, 200% van de ADH, en draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van de baby en de vorming van de placenta. De tabletten bevatten daarnaast ook andere vitamines en mineralen en zijn hierdoor:

• Goed voor de weerstand (bètacaroteen, vitamine B6, B11, B12, C, D, koper, selenium, ijzer en zink)• Goed voor de vruchtbaarheid (zink)• Goed voor het ijzergehalte in het bloed (bètacaroteen, vitamine B2 en C)

Hoe werkt het?

Davitamon Compleet Mama bevat extra foliumzuur, 200% van de ADH, en draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van de baby en de vorming van de placenta. Daarnaast helpt foliumzuur bij de vorming van rode bloedcellen en draagt het bij aan de groei van het ongeboren kind. Het is belangrijk dat er vanaf het begin van de zwangerschap voldoende foliumzuur in je lichaam aanwezig is.

Ontdek de voordelen:
• Bevat foliumzuur (draagt bij aan de ontwikkeling van de baby)
• Geen suiker, conserveermiddelen of aroma’s
• Veel vitamine D3 (goed voor de weerstand)

Meer over

Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

Wettelijke benaming
Voedingssupplement

Gezondheidsinformatie
¹Goed voor de ontwikkeling van de baby Foliumzuur (vitamine B11). ²Goed voor de weerstand Bètacaroteen, vitamine B6, B11, B12, C, D, koper, selenium, ijzer en zink. ³Goed voor het energieniveau Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, calcium, jodium, koper, magnesium, mangaan en ijzer. Goed voor de vruchtbaarheid Zink. Goed voor de vorming van de placenta Foliumzuur (vitamine B11). Draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen Vitamine B6, B11, B12 en ijzer. Goed voor het ijzergehalte in het bloed Bètacaroteen, vitamine B2 en C.

Disclaimer
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Toedieningsvorm
tablet

Dosering
1 tablet per dag. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Bewaren
Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Risicowaarschuwing
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

€ 15,95 € 7,98 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.