Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

CARA C AIR | Matrashoes en Dekbedhoes

CARA C AIR | Matrashoes en Dekbedhoes

Cara C’air anti-allergie beddengoed hoezen zijn medische hulpmiddelen om de uitstoot van allergenen te verminderen waardoor klachten van huisstofmijt allergie afnemen. Ze zijn makkelijk te gebruiken. Stop je kussen, dekbed en/of matras in de hoes en rits deze dicht. Hier doe je dan je gebruikelijke beddengoed overheen.

Cara C’air allergeen werende hoezen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit, zeer fijn geweven stof. De garen zijn zo in elkaar geweven dat de gaatjes te klein zijn voor de huisstofmijt en de allergenen (uitwerpselen) om er door heen te komen, waardoor ze opgesloten worden. Met andere woorden, de hoezen creëren een barrière tussen jou en het kussen, dekbed en matras, waardoor jij niet meer in contact komt met de huisstofmijten en allergenen.

De hoezen verminderen allergeenuitstoot uit het bed met 98%1,2 Hierdoor verminderen jouw klachten en wordt eventueel medicijngebruik verminderd (tot wel 50%) Dit is wetenschappelijk bewezen.

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.