Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Bional Ideaal Gewicht 60tab

Een steuntje in de rug

Afvallen is niet altijd gemakkelijk. Thuis, onderweg, of op een feestje; zoete of vette tussendoortjes liggen overal voor het grijpen. Daarom kun je soms best een steuntje in de rug gebruiken. Bional IdeaalGewicht ondersteunt je lichaam bij het afvallen dankzij de kracht van Glucomannan.

Voedingsvezels voor een verzadigd gevoel

Veel mensen eten tussendoortjes omdat het verzadigde gevoel al snel na de maaltijd wegtrekt. De vezelrijke wortel Glucomannan helpt: de voedingsvezels geven je een verzadigd gevoel én het ondersteunt bij gewichtsverlies als je een energiebeperkt dieet volgt.

Wat doet Bional IdeaalGewicht?

Bional IdeaalGewicht bevat een speciaal geselecteerde combinatie van natuurlijke ingrediënten die samen je lichaam ondersteunen bij het afvallen. Het combineert de kracht van Glucomannan (voor een verzadigd gevoel) met Bittere Sinaasappel, dat helpt bij gewichtsbeheersing en de vetstofwisseling ondersteunt.

Als je een energiebeperkt dieet volgt, wordt een gunstig effect verkregen als je 3 maal daags 2 capsules Bional IdeaalGewicht inneemt. Zo krijg je namelijk dagelijks 3 gram glucomannan binnen in doses van 1 gram. Neem de capsules vóór de maaltijd in met 1 of 2 glazen water.

Tips

• Koop alleen gezonde tussendoortjes, zoals vers fruit of yoghurt
• Drink water of thee (zonder suiker) in plaats van frisdrank of sap
• Zorg dat je genoeg voedingsvezels binnenkrijgt, bijvoorbeeld via groente, fruit en volkorenproducten.
• Stem je maaltijden af op je energiegebruik: hoe actief ben je geweest?

€ 15,39 € 7,70 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.