Volg ons!

Audispray Junior - 25ml

Audispray is een oplossing op basis van zeewater wat een steriliserende filtrering ondergaat en microbiologisch is gecontroleerd. De ionen aanwezig in zeewater, maken het ontbinden van de vette deeltjes welke oorsmeer vormen, mogelijk. Op deze natuurlijke wijze kan het overmatige oorsmeer opgelost worden.
Audispray Junior kan worden gebruikt bij kinderen vanaf 3 jaar. 

Dosering
Dagelijks één verstuiving in elk oor, dan 10 seconden masseren aan de onderkant van het oor. Deze massage is belangrijk omdat het de oplossing mogelijk maakte om in te werken en om oorsmeer en andere onzuiverheden ‘los te maken’ in het oor. Na deze lichte massage is het voldoende om de overtollige oplossing met een zakdoekje weg te vegen, door het hoofd enigszins scheef te buigen

Welke werkzame bestanddelen zitten er in Audispray Junior?
Audispray is een oplossing op basis van zeewater wat een steriliserende filtrering ondergaat en microbiologisch is gecontroleerd. 

Waarschuwingen
Niet gebruiken in geval van: oorontsteking. pijn. vreemde voorwerpen in het oor. bij trommelvliesperforatie. bij dragers van trommelvliesbuisjes en bij personen die chirurgische ingrepen hebben ondergaan in het oor.

Let op! Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Audispray Oorspray - 50ml ►

Au­di­s­pray Ju­ni­or ►​

€ 10,48 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.