Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Andrelon Droogshampoo Verrassend Volume 245ml

Andrélon Special Langer Fris Droogshampoo is verrijkt met organic green tea en speciaal ontwikkeld om haar dat snel vet wordt schoon, luchtig en langer fris te houden. De milde en zuivere formulering met watermeloen zorgt ervoor dat het haar langer fris en schoon blijft. Het product is niet alleen geschikt voor een verfrissende boost tussen de wasbeurten door, het kan ook gebruikt worden als stylingsproduct. Na het gebruik van de droogshampoo heeft je haar weer zijn pure, krachtige en luchtige volume terug zonder het te wassen.

De unieke formule met lift-up system zorgt ervoor dat het vet bij de haarwortels wordt opgenomen, waardoor het haar meer volume krijgt en weer licht en luchtig valt. Andrelon droogshampoo is de oplossing om zonder water het haar in een handomdraai weer een frisse boost te geven.

Gebruiksaanwijzing:

Schud de bus eerst goed. Spray de droogshampoo vanaf ongeveer 20 centimeter op de haaraanzet. Druk hierbij de spraykop helemaal in. Laat de droogshampoo ongeveer 2 minuten inwerken. Kam of borstel het haar vervolgens goed door en breng het haar in model.

Resultaat: Fris, licht en luchtig "ready to go"  haar vol volume.

€ 5,99 € 4,49 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.