Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

CORONA | CORONA-VIRUS | INFO & UPDATE

Coronavirus: Wat moet je weten, en welke producten kan ik gebruiken ? 

Symptomen van het virus zijn koorts, hoesten en/of kortademig en algemene longklachten. Het is wel handig om te weten wat je zelf kunt doen.

 

Paracetamol eerste keus bij Coronavirus

Ervaar je symptomen die bij het coronavirus passen, zoals verkoudheid, keelpijn en koorts? Dan is paracetamol het advies als veilige en betere keus om koorts en pijn te onderdrukken. Dat komt omdat paracetamol ten opzichte van NSAIDs minder bijwerkingen heeft en meestal voldoende helpt tegen koorts en pijn. Paracetamol heeft kan daarom veilig worden gebruikt bij symptomen van COVID-19.

Vragen rondom NSAID’s

Zo gaan er berichten rond dat het gebruik van NSAID’s (pijnstillers met een ontstekingsremmende werking zoals ibuprofen) je extra vatbaar maken voor de ziekteverschijnselen van COVID-19 en het verloop van de infectie zouden kunnen verergeren. Volgens het CBG, de onafhankelijke autoriteit ter beoordeling van Geneesmiddelen, is hier echter onvoldoende wetenschappelijk bewijs voor.

Sla geen grote hoeveelheden in

We zien dat er meer vraag is naar bepaalde producten zoals paracetamolzuigelingenvoedingdesinfecterende handgels en luiers. Daardoor kan het gebeuren dat we ‘nee’ moeten verkopen. Om de verkoop van sommige artikelen te reguleren, geldt op enkele artikelen een maximum aantal per klant. Dit om te voorkomen dat andere klanten met lege handen komen te staan. Voor overige artikelen doen we ook een dringend beroep op jou: koop de hoeveelheden die je normaal ook koopt. 

Wanneer wordt mijn online bestelling geleverd? 
Vanwege een enorme toename in bestellingen hebben wij een vertraging opgelopen met het verzenden van alle bestellingen. Momenteel kan het naar verwachting in sommige gevallen 3-5 dagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.